torsdag den 25. februar 2010

Onsdags-shopping

Igår nåede jeg lige forbi en genbrugsbutik, de havde halv pris, så der blev købt stort ind til stoflageret. Jeg fandt bl.a. dette sengetøj og nogle fine broderede duge. De to hæklede grydelapper er bare så søde, har planer om at bruge dem til lommer. Lidt snyd, har man da lov at lave, når man nu aldrig selv har lært at hækle.


Jeg fandt også denne lækre kernelædertaske, den er virkelig flot udført.


Tjeck også lige disse to duge, det kan man da virkelig kalde retro. Er lidt spændt på, hvad der kommer ud af det, nogle gode ideer? Og så lige et krus, tegnet af Jørgen Clevin til 2 kr.
Og tilsidst disse to duge, det med hjerterne er ret sødt, det kunne der måske godt komme en lille pigekjole ud af.

Kan I huske dem?

Kan I huske disse vågelamper. Jeg havde dem selv som barn og er nu begyndt at samle på dem igen. Vi bruger dem på vores børns værelser, det giver lidt tryghed, at en lille lampe er tændt.

Fine byttehandler

Jeg har de seneste dage modtaget nogle rigtig fine pakker med posten. Lækkerierne på de tre øverste fotos har jeg byttet mig til hos Malene. Tjeck lige hendes blog Malumsen, hun skriver bare så godt, at man ikke kan undgå at blive glad.

De tre fine stykker stof på det nederste foto, har jeg byttet mig til hos Kristina, som har bloggen Mikkelsbær. Jeg er bare så vild med farverne og glæder mig virkeligt til at komme igang med at bruge det.

søndag den 21. februar 2010

Dejlig weekend






Det har været en dejlig afslappende weekend uden planer, jeg har haft tid til at være rigtig produktiv og fået færdiggjort min slange, som jeg startede på for ca. 1 måned siden. Jeg har været hård og lavet en aftale med mig selv om ikke at starte på noget nyt, før jeg har færdiggjort nogle af mine projekter. Jeg elsker at have gang i mange ting ad gangen og får hele tiden nye ideer til, hvad jeg gerne vil lave. Men det er nu rigtig rart at få noget gjort færdig og jeg er blevet rigtig glad for resultatet.
Nu mangler jeg bare at gøre min sættekasse færdig, tør ikke fortælle, hvor længe jeg har været om den, regner med at den også snart kommer på bloggen (nu er det skrevet!!!). Fik også lige lavet et par fugle og et lille svampe-vedhæng til Frederikkes barnevogn.



onsdag den 17. februar 2010

Genbrugs-broderi







Så fik jeg endelig brugt nogle af mine gamle broderede duge, det var godt nok lidt med skælvende hjerte, at jeg satte saksen i stoffet, for tænk nu, hvis jeg ødelagde det fine broderi, som er person må have brugt massevis af timer på at brodere. Men jeg fik jo ikke rigtig brugt dugene, så synes det var bedre, at de blev brugt til noget andet. De er nu endt som nålepuder og børnetøj.



mandag den 15. februar 2010

Tallerken-fund


Søndag var vi på besøg hos en antikhandel beliggende på en gård langt ude på landet, ejeren var meget overrasket over at se os, han havde ikke haft kunder i rigtig lang tid på grund af snevejret, men det var godt vi fik kæmpet os frem, for han havde de flotteste tallerkner. De er fra Egersund Norge og jeg elsker dem. De har de fineste farver, kanten er helt citrongul. Størrelsen er en mellemting mellem en dessert- og en frokosttallerken. Jeg købte 12 i alt, så nu mangler jeg bare en anledning til at bruge dem.

søndag den 14. februar 2010

Genbrugs-tur




Igår var jeg igen på genbrugsjagt. Først var jeg i den lokale Y's Mens Club, der plejer jeg at gøre nogle gode kup. Denne gang var jeg så heldig at finde et rigtig gammel glas til kun 5 kr. Det er et rigtig smukt glas, hvis man holder det op i lyset kan man se de fine linier i glasset og under bunden, kan man se, hvor det er "slået af", da det blev fremstillet. Der er graveret en masse fine blomster og i midten står der til fader.
Derudover fandt jeg en masse sy-bøger. Bl.a. Gyldendals Sy- og håndarbejdsbog fra 1961.
Den er rigtig sjov at kigge i, da modellerne er typiske 50-60'er agtige.
Jeg fandt også 5 håndarbejdsbøger, de er virklig gode og kostede kun 5 kr. pr. stk.
Bagefter var jeg i genbrugsland, her plejer det at være lidt svært at finde noget, men idag var der gevinst. Retro sengetøj til 25 kr. En fin skjorte til 10 kr. 5 russiske tallerkner med bær, de bliver fine til sommer 10 kr. ialt. + 10 tallerkner fra Egersund, Norge. Jeg er vild med norsk fajance! Og sidst en broderet pude til 10 kr.

Århus-shopping


I denne uge har min dejlige kæreste Morten og jeg været en tur i Århus, kun os to, helt uden børn. Det var en skøn tur, hvor vi rigtig fik hygget og kærestet lidt. Vi startede turen i stof og stil. Jeg fik købt en masse fint stof, som jeg glæder mig til at sætte saksen i og Morten fik læst lidt avis imens.

Derefter var vi i Bordtenniseksperterne i Viby, nu var det Mortens tur til at shoppe. Jeg gik en lille tur imens og købte bl.a. denne dejlige bog: Julie Vöge & Frederikke Heiberg: Rum der rykker.
Den kan virkelig anbefales, den er fyldt med gode ideer og så koster den kun 49.95,-


Vi købte også dette meget charmerende hus med Findus og Pedersen (er også en sparebøsse). Huset er købt i en fin lille legetøjsbutik, der hedder Badut og Kanalje, den ligger i Jægergårdsgade 84 og har også en web-adresse http://www.badutogkanalje.dk/. Vi faldt for huset med det samme og der var ingen tvivl, den skulle vi bare have med hjem til Emil og Frederikke.

lørdag den 13. februar 2010

Dejlig overraskelse

Tusind tak til Laura som har bloggen uf-titah for denne dejlige pakke, som jeg fik med posten igår.
Jeg blev virkelig glad, da jeg så de fine ting, som hun har hæklet. Farverne er bare fantastiske.
Vi havde kun aftalt, at jeg skulle have benvarmerne, men hun havde lagt en lille overraskelse i, nemlig den fine halsvarmer. Tak for det Laura. Håber du bliver lige så glad for din pakke.
Synes virkelig det er en god ide med change-away. Det er især sjovt at modtage noget, som andre har lavet. Det er til stor inspiration, så det er ikke sidste gang jeg prøver det.

onsdag den 3. februar 2010

Fantastisk change away


Har lige været på posthuset og hente de fineste ting, som jeg har byttet mig til hos Mirjam fra Kram og Krimskrams. Jeg blev så glad da jeg så alle de lækre ting, to stykker fint tapet med børnemotiver, en fin lille gave med to uroer af keramik og en bonusgave med to stykker rigtig sødt stof. Tusind tak Mirjam for den flotte change away.