søndag den 28. marts 2010

Stumpemarked Herning

Igår var jeg en tur til stumpemarked/loppemarked i Messecenter Herning. Det holdes to gange om året i marts og november og det er mega-stort. Der er 4 store haller fyldt med ting og sager. Vi nåede kun de 2, så var både vi og vores punge flade. Her er et udpluk af, hvad jeg fandt.

Jeg elsker gammelt legetøj bl.a. gamle brio-ting. Her blev det til 4 togvonge og en rangle fra Brio, en Barbushka dukke, et køkkenskab til mit dukkehus, en lille dalarhest med magnet, et skilt til Emils værelse, en svensk guirlande med folkedansere og en masse købmandsvarer i træ.


Børneskiltet og paddehatten fandt jeg, da jeg var i Berlin, jeg synes også lige de skulle vises frem. Nålepuderne er fra Herning, elsker gammelt husflid og nålepuder er også ved at blive et samlerobjekt herhjemme.Og tilsidst mit dukkehus, som jeg er så glad for. Det er det tredje i samlingen, men det ligner slet ikke de andre to, så det måtte jeg altså ha' :-) Glæder mig rigtig meget til at sætte det istand og finde møbler til det.
Hvis du har lyst til at se flere gode loppefund fra Herning synes jeg du skal tjekke Juliarunge, hun har gjort nogle rigtig fede køb!

5 kommentarer:

 1. Hvor er det fint det dukkehus, kan godt forstå, at du er glad for det:-)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine sager - og et vidunderligt dukkehus! Er helt vild med hjørnevinduerne og også de pastelfarvede vægge.

  Det er så skønt at se folks loppefund :)

  Nu glæder jeg mig endnu mere til det bliver min tur på fredag.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Hold da op du har købt mange dejlige sager. Dukkehuset er jeg helt vild med.

  SvarSlet
 4. Hej, da jeg har valgt også at lave reglerne om i gavelegen, vil jeg høre om du vil modtage en gave fra mig? http://mosskovdesign.blogspot.com/2010/04/jeg-tillader-mig-ogsa-at-ndre-reglerne.html
  Og sende mig din adresse til anjamosskov@hotmail.com
  Hilsen Anja

  SvarSlet
 5. AnneLise - jeg blev helt stum da jeg så dit dukkehus... for jeg har et fuldstændig helt og aldeles magen til!!!!! Alt er som på dit... ja, selv farverne på taget og det hele...her gik vi og troede at vores dukkehus var lavet af en far eller bedstefar til børn for een generation siden - og så er det nærmest "seriefremstillet" ;0) Meget underligt - især køkkendelen har altid fået mig til at tænke at det var et hjemmegjort dukkehus... Men vi ved i realiteten ikke spor om vores dukkehus - hvad mon du ved om dit?

  SvarSlet