søndag den 11. april 2010

Genbrugs sommerfund
Igår var jeg super heldig at finde nogle gode sommerfund i den lokale genbrug. Det blev til en Carlsberg Ølkasse og 2 lækre vattæpper, som ryger direkte i haven. Derudover fandt jeg en tavle til børneværelset + et superbanko spil til Emil. Jeg køber altid børnespil i genbrug, de koster næsten ingenting og så er det som regel tjekket om de er ok.

7 kommentarer:

 1. sikke nogle skønne tæpper du har fundet, og ølkassen er bare fin :) jeg har selv en rigtig gammel sag stående. den bliver dog brugt til løg og kartofler ;)

  Ja man kan altid finde hyggelige spil i genbrugsen.

  Kh sara

  SvarSlet
 2. så også dit indlæg om loppemarked i Herning. hvor finder man dato og steder for sådan nogle ordentlig og fine loppemarkeder?

  jeg ender altid steder som det blå marked i Haslev. og der synes jeg godt nok de tager overpris :( og der er ikke meget at kigge på.

  Kh sara

  SvarSlet
 3. Skønne vattæpper - jeg har en vattæppe-fetish, som jeg er i tvungen afvænning for (=min mand siger han ikke vil ha flere indenfor dørene) - så jeg får helt abstinenser når jeg ser dine :-) Og børnetavlen - det er bare en KLASSIKER, syns jeg! Tillykke - du må ha nogle dejlige genbrugser omkring dig!!! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Åh herlighet så heldig du har vært da!!! Jeg har såååå lyst på vatt-tepper, men de er jammen litt vanskelige å oppdrive for tiden... ;-)

  Så hyggelig at du vil delta i giveaway'en min! :-)Setter veldig pris på at du er innom og leser bloggen min.

  SvarSlet
 5. Hej

  Tak til alle for søde kommentarer.

  For at finde gode loppemarkeder tjekker jeg markedskalenderen.dk og den lokale ugeavis.

  Derudover har vi nogle virkelig gode genbrugsbutikker lige i nærheden
  bl.a. den lokale Y's Men.

  Bagagerumsmarkeder er også ret gode.
  I Holstebro er det sidste søndag i hver måned. Men jeg ved at de også findes mange andre steder. Bl.a. Søndervig, Viborg, Silkeborg, ebeltoft, Ålborg osv. Prøv at søge på bagagerumsmarkeder på nettet. Her er det ofte private, som sælger ud, det er ofte langt billigere og mere interessant end f.eks. Det blå marked.

  God fornøjelse med alle loppemarkederne og håber I finder et vattæppe eller to:-)

  SvarSlet
 6. Skønne ting du har købt - især det gule vattæppe ;)

  SvarSlet
 7. Her på fejø er der gamle eddikekasser (der ligner ølkasserne) alle vegne. Jeg elsker dem.

  SvarSlet