tirsdag den 5. januar 2010

At have et kæmpe samlergen
Jeg får feber bare jeg hører ordet loppemarked og kommer altid hjem med favnen fuld. Derfor er jeg ved at have en god samling af skønne ting og sager. Her er en lille samling af retro børnetasker.
Jeg synes det kunne være spændende at se, hvilke sjove samlinger andre bloggere har. Så hvis du har en sjov eller skør samling, vil jeg blive rigtig glad for at få et lille kig.

5 kommentarer:

 1. Sikke skønne ting du samler! Har selv en elefantknage magen til din - husker den tydeligt fra mit barndomshjem og den går bare aldrig af mode :-) Sikket skønt pusleunderlag - jeg glæder mig til at følge dig fremover! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Kender kun alt for godt det med at have et samlergen.
  Jeg samler på keramik, porcelæn, dåser, retro vattæpper og meget andet.
  Og skal lige sige at manden min ikke altid syntes det er særligt fedt at jeg kommer slæbende hjem med flere ting og sager.
  Dine børnetasker er vildt flotte.Lidt noget andet end det man normalt ser.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 3. Åh, jeg elsker også at gøre genbrugsfund og se på andres.

  Du er velkommen til at kigge på mine fund, der er dog ikke nogle billeder af samlinger, men det er da en god idé. Jeg har jo samlinger både pyrex, retro tasker, bøjler og meget mere. Her er lidt:

  http://spitzenklasse.blogspot.com/2009/10/efterarsudsigt-og-genbrugsfund-vol-2.html

  http://spitzenklasse.blogspot.com/2009/10/mine-bedste-genbrugsfund.html

  Super fin blog, glæder mig til at følge med.

  Mette

  SvarSlet
 4. Ih, hvor er jeg vild med din smag :) Kan godt genkende noget hos mig selv, men det skønne ved smag er jo, at det alligevel altid har et personligt twist. Jeg viser også lidt samlinger på min blog, som du er meget velkommen til at kigge forbi. Har netop fundet sådan en elefantknagerække efter at have ledt efter den i flere år. Og er også totalt afhængig af loppemarkeder. Min eneste bekymring er, hvor det skal ende, hvis jeg bliver ved med at samle med den hastighed. Så er derforhåbentligt nye gode fund, der kan erstatte andre på et tidspunkt...
  Jeg glæder mig også til at følge bloggen her!

  Mvh. Mirjam

  SvarSlet
 5. WAW, sikken smukke, smukke tasker. Jeg elsker at de fleste er i rødt for der er et eller andet særligt ved en rød taske.

  SvarSlet