søndag den 24. januar 2010

Her bor Ingrid og Verner

Jeg har i denne weekend haft besøg af mine to søde veninder Anette og Charlotte. Vi har rigtig hygget os og syet på livet løs. Jeg har bl.a. lavet denne pude af et broderi, jeg har fundet på genbrug. Kanten er syet i en patchwork teknik, som hedder Log Cabin. Har set flere andre loggere, der har brugt denne teknik til superfine puder. Jeg syntes umiddelbart det så rimeligt nemt ud, men for hulen, hvor jeg bandede og sprættede op. Så hvis der er nogen der har et godt råd til, hvordan man bruger denne teknik, vil jeg blive superglad.

4 kommentarer:

 1. Skøn pude. Jeg elsker også at bruge genbrugsbroderier til nye ting :)

  SvarSlet
 2. Hej Annelise. Den er godt nok sød - meget fin brug af et ret kitch´et broderi. Når jeg kikker på dit billede, ser det ud som om du har lavet det lidt anderledes (og mere besværligt) end log cabin vist egentlig er - jeg er ikke selv patchworker, så det kan være jeg tar helt fejl - men hvis du kikker på billedet i linket her http://www.pocketmouse.co.uk/cgs3pp.php kan du se at den ene af "stammerne" går hele vejen hen over de tre - det gør det vist noget nemmere, for det må da være den sidste der har drillet, kan jeg forestille mig??? Nå, ved ikke om det var til hjælpe, men selv blev jeg lige lidt klogere/nysgerrig på log cabin & patchwork :-) Go mandag fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Fin pude. Herligt når man kan genbruge.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 4. Hej Annelise. Fed blog, og tak for en dejlig weekend. Nu når jeg ser på billedet som Kolorista linker til, så kan jeg godt forstå at det drillede. Vi har båret os lidt tosset ad, men nu har jeg luret pointen :-)

  SvarSlet