søndag den 17. januar 2010

Fin byttehandel

Hvor var det dejligt at åbne posten, for jeg har nemlig byttet mig til denne charmerende ugle syet i det skønneste retrostof af Krudtuglens Mor. Den passer perfekt ind på Frederikkes værelse og vi er vilde med den.

5 kommentarer:

 1. Hej Annelise - tak for din søde kommentar hos mig - jeg tænkte netop "taske" da jeg købte bakkebåndene m. hjerter :-)
  Kan du ikke fortælle hvordan du linker til en anden blog inde i dit indlæg - jeg har prøvet flere gange men uden held... Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Annelise..

  Jeg har også bytte mig til en ugle. De er bare så fine.
  God søndag

  kh Gitte

  SvarSlet
 3. Hej Kolorista
  Her en lille beskrivelse af, hvordan man indsætter link i et indlæg. Du markerer teksten som skal linkes. Klik på linke-ikonet(Det er nr. 5 fra venstre lige efter tekstfarve). Ikonerne er placeret lige over tekstfeltet. Der dukker et vindue op, som hedder Hyperlink. Ved URL indsætter du webadressen på den side, du vil linke til. Håber det er til at forstå ellers skriver du bare igen.
  Det er en fin blog du har og nogle dejlige humoristiske indlæg:-)
  Mange hilsner
  Annelise

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin den ugle :-)
  Der er en award til dig på min blog, hvis du har lyst :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin ugle!
  Jeg tænkte på, om du har så meget af det bånd med svampene, (det som er med i din give away), at du kunne være interesseret i en change away? Har netop vist noget tapet frem på min blog hvoraf der er noget, jeg gerne bytter med - det jeg har mest af :)

  SvarSlet