tirsdag den 5. januar 2010

Pusleunderlag


Jeg mødes et par gange om året med to skønne tøser, hvor vi syr og hygger os en hel weekend.
Sidste gang syede jeg dette pusleunderlag til min lille datter Frederikke. Inspireret af en artikel om Frøken Svendsens forunderlige verden i Kreative Kvinder nr. 8/2009. Den er syet i en blanding af gamle og nye stoffer. Bagsiden er en gammel håndtrykt dug i 70'er stil og det blomstrede stof på forsiden er købt i Stof og Stil. Målene er ca. 60x45 cm.

4 kommentarer:

 1. Hej Annelise! Åh'ha mit kreahjerte smelter... den er SÅÅÅ bedårende!!! Vil super gerne bytte over med en overraskelsespakke med retro stoffer, knapper og borderier :) du må gerne maile ønsker til farver og mønstre på uglepuden samt din adresse :) så mailer jeg min!!

  SvarSlet
 2. øhhm flot.... her er så min mailadresse som jeg glemte: christina@ennemark.dk :))) siger nu godnat!

  SvarSlet
 3. ej hvor er den bare skøn, lækkert at mødes med en flok tøser og hygge, og sikke dejligt resultat der er kommet ud af det :)

  hilsen sara

  SvarSlet
 4. Hvor sjovt - det er mig der har lavet artiklen om Rikke (frk. Svendsen) og da jeg så dit foto tænkte jeg straks - pudsigt det ligner en frk. Svendsen - da jeg læste teksten kunne jeg jo se sammenhængen :0) Jeg skriver normalt ikke når der ikke er ikke mulighed fot at bruge navn/URL - (gør lige en undtagelse!), det virker alt for forvirrende hvis min signatur er forskellig hele tiden - måske du vil overveje at ændre din opstilling så alle kan kommenterer også uden div. konto!?? Fin blog du har! VH Karen Marie

  SvarSlet