søndag den 14. februar 2010

Århus-shopping


I denne uge har min dejlige kæreste Morten og jeg været en tur i Århus, kun os to, helt uden børn. Det var en skøn tur, hvor vi rigtig fik hygget og kærestet lidt. Vi startede turen i stof og stil. Jeg fik købt en masse fint stof, som jeg glæder mig til at sætte saksen i og Morten fik læst lidt avis imens.

Derefter var vi i Bordtenniseksperterne i Viby, nu var det Mortens tur til at shoppe. Jeg gik en lille tur imens og købte bl.a. denne dejlige bog: Julie Vöge & Frederikke Heiberg: Rum der rykker.
Den kan virkelig anbefales, den er fyldt med gode ideer og så koster den kun 49.95,-


Vi købte også dette meget charmerende hus med Findus og Pedersen (er også en sparebøsse). Huset er købt i en fin lille legetøjsbutik, der hedder Badut og Kanalje, den ligger i Jægergårdsgade 84 og har også en web-adresse http://www.badutogkanalje.dk/. Vi faldt for huset med det samme og der var ingen tvivl, den skulle vi bare have med hjem til Emil og Frederikke.

6 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med en kærestetur. Jeg skal også have fat i noget af det nye fra stof og stil - bla. det med æblerne.
  Findus og Peddersen er mine absolutte favoritter. Vores børn gider ikke bøgerne mere, så dem har jeg hapset til min egen reol ;o) Bliver nok aldrig voksen...

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette b

  Jeg er også meget barnlig, hvad angår legetøj, så jeg kan godt forstå, du har beholdt bøgerne om Findus og Peddersen. De er så fyldt med fine tegninger, med masser af finulige detaljer, man kan studere i lang tid.

  KH Annelise

  SvarSlet
 3. Wauw, nogle lækre stoffer du fik købt - virkelig skønne forårsfarver :-)

  Hvor købte du bogen? Den har jeg nemlig længe ønsket mig..

  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Hej Louise

  Jeg købte bogen i Viby-centret. Tror det var Bog og Ide. De lå ude foran, sammen med en masse andre lækre bøger. Håber du finder bogen, jeg købte min i onsdags.

  Kh Annelise

  SvarSlet
 5. Hej
  Sjovt at du har været i Viby. Der boede jeg fra jeg var 2 til jeg flyttede hjemmefra som 18-årig. Hvad er det for en butik: Bordtenniseksperterne? Min ældste søn går vildt op i bordtennis og træner 2 gange om ugen. Vidste ikke at Viby havde fået sådan en butik???
  KH Puk

  SvarSlet
 6. Hej Puk
  Min kæreste er også helt bidt af bordtennis, han har ofte bestilt udstyr hos Bordtenniseksperne på deres hjemmeside http://www.btex.dk/ så da vi skulle til Århus, var det et must at besøge deres fysiske butik i Viby, den ligger Ormslevvej 23-27 i Viby. De er rigtig søde og meget servicemindede. De kan fortælle en masse om bordtennis og udstyr,så det kan virkeligt anbefales at besøge dem, hvis man er vild med bordtennis.

  KH Annelise

  SvarSlet