søndag den 14. februar 2010

Genbrugs-tur
Igår var jeg igen på genbrugsjagt. Først var jeg i den lokale Y's Mens Club, der plejer jeg at gøre nogle gode kup. Denne gang var jeg så heldig at finde et rigtig gammel glas til kun 5 kr. Det er et rigtig smukt glas, hvis man holder det op i lyset kan man se de fine linier i glasset og under bunden, kan man se, hvor det er "slået af", da det blev fremstillet. Der er graveret en masse fine blomster og i midten står der til fader.
Derudover fandt jeg en masse sy-bøger. Bl.a. Gyldendals Sy- og håndarbejdsbog fra 1961.
Den er rigtig sjov at kigge i, da modellerne er typiske 50-60'er agtige.
Jeg fandt også 5 håndarbejdsbøger, de er virklig gode og kostede kun 5 kr. pr. stk.
Bagefter var jeg i genbrugsland, her plejer det at være lidt svært at finde noget, men idag var der gevinst. Retro sengetøj til 25 kr. En fin skjorte til 10 kr. 5 russiske tallerkner med bær, de bliver fine til sommer 10 kr. ialt. + 10 tallerkner fra Egersund, Norge. Jeg er vild med norsk fajance! Og sidst en broderet pude til 10 kr.

12 kommentarer:

 1. Hej Annelise,
  Sikke nogle lækre fund du har gjort...jeg er helt vild med retro sengetøjet - dér har du da virkelig gjort et kup!! :-)
  Er vintage og genbrug ikke bare super - i love it:-)
  Kærlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 2. Utroligt hvad man finder til de penge. Jeg faldt selv over 'Jeg strikker selv' fra 1969 af Politikkens forlag i sidste weekend. Der er nogle utrolig flotte modeller i.

  SvarSlet
 3. Det er så skønt at komme hjem efter sådan en tur og beundre sine fund :) Jeg synes puden er rigtigt fin og glasset er jo skønt. Samler du på gamle glas?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. ÅRH nogle fine ting du har fundet. Fedt med såddan nogle gamle bøger!
  Sengetøjet wauw! Sig til hvis du er frisk på lidt bytte:-)

  SvarSlet
 5. Tak for de søde kommentarer.

  Malumsen: Jeg kan heller ikke få nok af genbrug, selv om huset er rigeligt fyldt op med gamle ting, kan jeg bare ikke holde op med at købe. Hvis du er interesseret kunne vi godt lave en change-away med noget af sengetøjet, tror ikke, jeg skal bruge det hele selv.

  Ditte: Ja, de er skønne de gamle bøger. Og modellerne er jo også super moderne lige nu.

  Mirjam Theresa: Jeg elsker gamle glas, de er bare så smukke. Har også en lille samling. Kunne måske lave et indlæg omkring det engang.
  Samler du også på glas?

  SvarSlet
 6. Hej Julie

  Vi kan også godt bytte lidt af sengetøjet.
  Er interesseret i retrostof og hjemmelavede ting. Fotos kan sendes til janichen@live.dk

  SvarSlet
 7. Hej Annelise. sikke heldig du har været - sengetøjet er rigtig skønt, og skjorten ser virkelig lækker ud! Heldige, heldige dig! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 8. Nogle virkeligt skønne fund, du har gjort dig der....

  kram

  SvarSlet
 9. Hej Annelise,
  Nuuuiiii hvor fedt hvis vi kan bytte - er der noget bestemt du er ude efter?? Mit krea-lager er absolut ikke nær så stort som mange af de andre herinde, men lidt har jeg da:-) Jeg sender dig gerne billeder af hvad jeg har, men lad mig høre om der er noget bestemt du mangler..
  Skriv på min mail kim0704@webspeed.dk
  Kærlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 10. Hvor er det nogle dejlige ting, du har fundet. Jeg samler på skåle, der er malet med stencils lige som de tallerkner med bær, du har fundet. Jeg er også vild med den broderede pude.
  Må så også sige, at jeg har det lige som dig, at jeg har huset fyldt op med gamle ting og sager og alligevel kan man altid finde noget godt på loppemarked eller i en genbrugsbiks:)
  Tror jeg bliver nødt til at booke en stand på et loppemarked her i foråret...

  SvarSlet
 11. Hov, glemte lige at sige, at jeg også har de små håndarbejdsbøger, som du købte. Den om hækling har jeg selvsagt brugt rigtig meget. God fornøjelse med det hele!

  SvarSlet
 12. Har helt glemt at sende billeder... de kommer nu...

  SvarSlet