torsdag den 25. februar 2010

Onsdags-shopping

Igår nåede jeg lige forbi en genbrugsbutik, de havde halv pris, så der blev købt stort ind til stoflageret. Jeg fandt bl.a. dette sengetøj og nogle fine broderede duge. De to hæklede grydelapper er bare så søde, har planer om at bruge dem til lommer. Lidt snyd, har man da lov at lave, når man nu aldrig selv har lært at hækle.


Jeg fandt også denne lækre kernelædertaske, den er virkelig flot udført.


Tjeck også lige disse to duge, det kan man da virkelig kalde retro. Er lidt spændt på, hvad der kommer ud af det, nogle gode ideer? Og så lige et krus, tegnet af Jørgen Clevin til 2 kr.
Og tilsidst disse to duge, det med hjerterne er ret sødt, det kunne der måske godt komme en lille pigekjole ud af.

13 kommentarer:

 1. Sikke en masse skønne sager du har fundet... det skal nok blive til nogen fine sager ;)

  SvarSlet
 2. Neeeeej sikke nogle fund! Er helt vild med æble stoffet og den med de blå hjerter...og hvem kan stå for et Jørgen Klevin krus - kan I huske hans nynnen og "bum badabada ba bi ba da dum di dej" når han klippede??? :-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 3. nøøøj du har været heldig, er helt vildt misundelig. æble stoffet, og clevin koppen jaah det hele.. super lækre fund.

  Kh. Sara

  SvarSlet
 4. Sikke lækre sager - jeg stemmer på en voksen-vest af dugen med æbler!!! KH Lisbeth

  SvarSlet
 5. Lækre fund..:)
  Må jeg være så fræk at spørge om vi bor i samme by...?;) (the bronx) Jeg har nemlig luret på samme æbletrykte dug og sengetøj i onsdags..;)
  Ha' en dejlig weekend...
  Kh Anne - som allerede da jeg kom hjem i onsdags fortrød at jeg ikke tog den orange dug med mig..;)

  SvarSlet
 6. Annelise, du er for heldig. Hold op hvor gør du mange fine fund :o) Jeg var i genbrugen igår, smittet af dig og dine fund. Det blev også til lidt.
  God weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 7. Hej Annchen
  Yes, jeg har købt stoffet i The Bronx, måtte lige ringe til min søster og tjekke navnet:-). Jeg bor ikke længere i byen, flyttede til Struer for 4 år siden, men arbejder der dog stadig. Meget pudsigt at du har kigget på det samme stof, jeg kan faktisk ikke lige huske, hvor jeg købte æblestoffet, enten var det i genbrugen ved banegården eller også var det i Genbrugsland. Men jeg vil da gerne bytte med det:-)

  SvarSlet
 8. :) Det var mest for at jeg ikke ville udbasunere bynavnet, hvis du ikke var vild med det her i blog-land.. Folk er jo forskellige på det punkt;)
  Æblestoffet er fra den ved banegården og tror det lilla øverst til venstre er fra Genbrugsland...:) Overvejer lige bytte med det orange.. Tak for det..
  Er der gode genbrugser i Struer?
  Ha' en dejlig aften..
  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Hej Annchen
  Det orange stof er også en smule falmet, havde tænkt mig at bruge udsnit af det f.eks. til lommer, applikation osv.
  Mht. til genbrugser i Struer har vi Y's Mens Club, som har åbent hver onsdag fra kl. 16.00-18.00 og hver lørdag fra kl. 10.00-12.00. Den er ret god og billig, men man skal være der lige når de åbner. Så er der Genbrugsland, som ligger ud til hovedvejen, den er ikke super spændende og ret dyr, men jeg finder dog noget stof der en gang imellem og så den lille butik på genbrugspladsen, den er altså ret god, de har åbent hverdage fra 9.00-16.00. Har du nogle gode tips til genbrugsbutikker eller loppemarkeder i området?
  En god aften til dig også...
  Kh Annelise

  SvarSlet
 10. Hej igen..
  Det var faktisk fordi det var lidt falmet, at jeg ikke tog det med..;) Men fint det er det..
  Tak for gode råd mht genbrugser...:) Det er også i en Y' Mens jeg har købt mit chatol.. De plejer at være ret gode.. Må da hellere på Struer-tur i nærmeste fremtid..:)
  Jeg er først flyttet til Holstebro i sommer, så jeg er ikke så meget inde i det..;) Indtil videre kommer jeg bare i Genbrugsbutikkerne.. Glæder mig til loppe-sæsonen går i gang..
  KH Anne

  SvarSlet
 11. Hej Annelise

  Du var en af de hurtige i "min" leg "gaver på vandring", så hvis du mailer mig din adresse på msn002@tdcadsl.dk så sender jeg dig en gave hurtigst mulig:o)

  Vh. Louise

  SvarSlet
 12. Hej Annelise!

  Fine fund du har gjort dig. Åh det lilla med blomsterne vækker barndomsminder hos mig - det havde mine forældre... Men det er jo forlængst smidt ud - øv!

  Kh Kristin

  SvarSlet
 13. Hej Annelise,

  har du evt. mere af det blå med hjerter.

  og vil du evt bytte et stykke?

  Kh sara

  SvarSlet