søndag den 21. februar 2010

Dejlig weekend


Det har været en dejlig afslappende weekend uden planer, jeg har haft tid til at være rigtig produktiv og fået færdiggjort min slange, som jeg startede på for ca. 1 måned siden. Jeg har været hård og lavet en aftale med mig selv om ikke at starte på noget nyt, før jeg har færdiggjort nogle af mine projekter. Jeg elsker at have gang i mange ting ad gangen og får hele tiden nye ideer til, hvad jeg gerne vil lave. Men det er nu rigtig rart at få noget gjort færdig og jeg er blevet rigtig glad for resultatet.
Nu mangler jeg bare at gøre min sættekasse færdig, tør ikke fortælle, hvor længe jeg har været om den, regner med at den også snart kommer på bloggen (nu er det skrevet!!!). Fik også lige lavet et par fugle og et lille svampe-vedhæng til Frederikkes barnevogn.11 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting ;o)
  Og en god aftale - i sidste ende giver det nok lidt mere, når man afslutter et projekt af gangen - men ak!, jeg er i hvert fald en klovn til det...

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en fantastisk sød slange. God idé :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Hvor er slangen bare blevet fin.
  Det er det andet også, men det er altsår lige slangen jeg er faldet for.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 4. Jeg er bare så vild med den slange ;-)
  Julie

  SvarSlet
 5. Jeg faldt lige over din blog, og måtte da lige kommentere, for jeg synes det er rigtig fin.
  Den slage du har brugt weekenden på at færdiggøre, er simpelthen SÅ sød!! Har du brugt et mønster?? Tror nemlig at jeg gerne vil lave sådan en til mine tvillinge drenge! :D

  Kh Sarah
  ps. kom endelig forbi min blog :)

  SvarSlet
 6. Hej Annelise.
  Den er vel nok blevet sød slangen :o) fine stoffer du har brugt.
  Jeg har elsker også de fugle, de er kommet med kategorien "Masseproduceret" her i Glaphuset.
  Den lille svamp er riftig fin, den blir Frederikke glad for at kigge på når hun er i vognen.
  Jeg kender godt til det med antallet af projekter. Mit nytårsforsæt hedder max 3 igangværende projekter. Det går faktisk forbavsende godt med at holde det. Jeg har lavet en seddel med mine idéer og de ting jeg gerne vil lave, så har jeg lidt styr på alle idéerne der før boede i mit hoved :o) Og så får de en stor fed streg når de er afsluttet :o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 7. Hej Sarah

  Jeg har brugt et mønster fra Ingelise nr. 2 - 2010. Den i bladet er dog ikke i patchwork, jeg har blot klippet mønstret op i mindre dele, det var nemt nok. Har også lavet en anden tunge, da jeg synes den fra bladet blev alt for stor og så synes jeg den skulle være tvedelt, som en rigtig slangetunge. Jeg har også set disse slanger med knapper som øjne, det ser også fint ud.

  Skal da lige ind og tjekke din blog;-)

  KH Annelise

  SvarSlet
 8. Hej Anette

  Et rigtig godt tip det med sedlen og igangværende projekter. Jeg har været rundt i krogene og jeg har vist ikke været helt ærlig, når jeg skriver, at jeg kun mangler at færdiggøre en sættekasse. Det er altså en rigtig god følelse, når man får gjort tingene færdig.

  KH Annelise

  SvarSlet
 9. Hej igen

  Kom lige i tanke om, at jeg har set et gratis mønster på stof2000 hjemmeside. Under gratis mønstre - bolig. Der er mange fine mønstre - lige til at bruge.

  KH Annelise

  SvarSlet
 10. Tak for dit svar annelise, og fordi du har tilmeldt dig som fast læser på min blog :D Jeg fandt en slagen inden på stof2000 side, så tak for tippet :)

  kh S

  SvarSlet
 11. Hej Annelise

  Du har vundet i min Give Away!! Tillykke.
  Vil du lige maile mig din adresse? Du finder adressen under indlægget fra onsdag :-)

  KH

  SvarSlet