onsdag den 17. februar 2010

Genbrugs-broderiSå fik jeg endelig brugt nogle af mine gamle broderede duge, det var godt nok lidt med skælvende hjerte, at jeg satte saksen i stoffet, for tænk nu, hvis jeg ødelagde det fine broderi, som er person må have brugt massevis af timer på at brodere. Men jeg fik jo ikke rigtig brugt dugene, så synes det var bedre, at de blev brugt til noget andet. De er nu endt som nålepuder og børnetøj.13 kommentarer:

 1. Hej Annelise - sikke fine sager - vesten ku jeg sagtens se mig selv i (selvom størrelsen nok ikke lige er til mig :-)KH Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Annelise,
  Er enig med Lisbeth - den vest er bare super fin...
  Men de små nåle puder er også virkelig flotte.
  Kærlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 3. Fed ide med at bruge broderede duge. Tror der ligger et stort potentiale i dem. Glæder mig til at se hvad du ellers finder på.

  SvarSlet
 4. Hold op, nogle fede ting, du har fået lavet!

  SvarSlet
 5. Hej Annelise.
  Sikke nogle fine ting du har fået lavet! Super flot. Kender godt selv til den lille tøven når man klipper i noget fint og gammelt stof, men synes helt klart at du kan være rigtig godt tilfreds med resultatet:o) Du gav jo lige de fine broderier mulighed for lidt flere år på bagen:o)
  KH. Laura

  SvarSlet
 6. Er i øvrigt helt vild med den lille fugl på bukserne:o)

  SvarSlet
 7. Hej allesammen

  Tusind tak for de søde kommentarer.

  Kunne egentlig også godt selv tænke mig sådan en vest. Men tøjet er desværre ikke til mig selv, men til min lille pige Frederikke, hun er 14 mdr.

  Den lille fugl på bukserne er købt
  i Stof og Stil engang i efteråret.

  SvarSlet
 8. Hej Annelise.

  Hvor er den bare fin den lille vest :o) Jeg eeeeelsker tanken om at komme nyt liv i de gamle klude, og det har du i den grad gjort her. Men for katten hvor tror jeg også jeg ville have det ligesom dig når saksen skulle sættes i stoffet. Resultaterne taler for dig selv :o) Rigtig fine, stor ros til dig.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 9. Wow. Lækker lækker vest.

  Det er så fedt når gamle ting får nyt liv.

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 10. Så gøy med gjenbruk på nytt, og disse sakene var riktig flotte!
  Kh Siri

  SvarSlet
 11. ihhh sådan en nålepude ville jeg gerne eje! Især den med det lillae broderi! Mums siger jeg bare :D
  kh S

  SvarSlet